كليه همكاران محترم دانشگاه

​با سلام و احترام، به استحضار مي رساند با توجه به درخواست همكاران محترم مبني بر فعال شدن مجدد لينك ثبت نام براي شركت در طرح “بانك مراقبان آزمون (باما)”، اين لينك با توجه به شرايط ذيل تا تاريخ 21 آبان ماه فعال شده است، دوره آموزشي پنجشنبه 23 آبان ماه از ساعت 8 صبح در محل آمفي تئاتر دانشكده الهيات برگزار خواهد شد:

به منظور ساماندهي برگزاري آزمون‌هاي دانشگاهي، ملي و بين المللي در دانشگاه فردوسي مشهد، با تصميم شوراي معاونت آموزشي دانشگاه مقرر گرديده است "بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون (باما)" تهيه شود. بنابراين ضروري است كليه همكاران دانشگاهي (اعم از اعضاي محترم هيات علمي، كاركنان گرامي و دانشجويان محترم تحصيلات تكميلي) كه تمايل به همكاري در برگزاري آزمون‌هاي مزبور را دارند، اطلاعات پرسنلي خود را از طريق سايت كالج دانشگاه/ منوي ثبت نام الكترونيك دوره‌ها و كارگاه‌ها/ دوره‌هاي آموزش عالي آزاد ساير دانشكده‌ها، پژوهشكده‌ها و واحدهاي دانشگاه/ بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون، در سيستم وارد نمايند. متقاضيان شركت در طرح "مراقبان آزمون"، به عنوان عوامل اجرايي آزمون (عوامل مخزن، سرپرست سالن، رابط و مراقب) آموزش‌هاي لازم را دريافت و پس از گذراندن دوره آموزشي، گواهي شايستگي مراقبت از آزمون” (شِما) را از معاونت آموزشي دانشگاه دريافت مي‌نمايند. بديهي است پس از تهيه بانك اطلاعاتي و برگزاري آموزش‌هاي لازم، صرفا همكاراني در برگزاري آزمون ها با دانشگاه همكاري خواهند داشت كه موفق به اخذ گواهي "شما" شده باشند. خواهشمند است در طي فرآيند ثبت نام به موارد ذيل توجه داشته باشيد:

• همكاراني كه در دوره‌هاي قبل اقدام به نام نويسي نموده اما مدارك خود را تكميل ننموده اند، مي توانند با وارد كردن كد ملي و كدرهگيري كه از سيستم دريافت كرده اند، نسبت به تكميل مدارك اقدام نمايند.
  • حداقل مدرك لازم براي همكاري به عنوان عوامل آزمون ها مدرك كارداني مي باشد، همكاراني كه مدرك تحصيلي آنان ديپلم مي باشد، در صورت داشتن سابقه همكاري در برگزاري آزمون‌ها مي توانند اقدام به ثبت نام نمايند.
  • پس از تهيه بانك اطلاعاتي فقط همكاران و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه فردوسي مشهد اجازه همكاري در برگزاري آزمون‌ها را خواهند داشت.
  • دانشجويان صرفا به عنوان رابط و يا مراقب مي توانند در برگزاري آزمون‌ها همكاري داشته باشند.
  • همكاراني مي توانند به عنوان عوامل مخزن در برگزاري آزمون فعاليت نمايند كه داراي يكي از شرايط ذيل باشند:

الف) سابقه حضور در مخزن در آزمون‌هاي قبل

ب) سابقه همكاري در مديريت آموزشي و يا اداره خدمات آموزشي دانشكده ها و يا سابقه همكاري به عنوان كارشناس پژوهشي (با ارائه گواهي همكاري از مدير ذيربط)

• همچون گذشته، كليه همكاران واجد شرايط به عنوان عوامل مخزن، پس از تاييد صلاحيت عمومي ايشان مي توانند در برگزاري آزمون‌ها همكاري نمايند.
  • براي كليه همكاران آموزشي ثبت نام كننده در طرح باما دوره‌هاي آموزشي به مدت حداقل 4 ساعت برگزار خواهد شد. شركت در اين دوره‌ها و اخذ گواهي مربوطه، براي همه متقاضيان (حتي افرادي كه سابقه همكاري در برگزاري آزمون‌ها را دارند) الزامي مي باشد.
  • هزينه شركت در دوره آموزشي 300.000 ريال مي باشد.
  • طبق برنامه ريزي انجام شده، ششمين دوره مرتبط با طرح باما پنجشنبه 23 آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد.