خبر خوش و سورپرایز ویژه برای زبان آموزان محترم گروه زبان انگلیسی

مرکز زبانهای خارجی کالج دانشگاه فردوسی مشهد

قابل توجه زبان آموزان محترم

گروه زبان انگلیسی کالج دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد در راستای تکمیل هر چه بیشتر فرآیند یادگیری و تقویت مهارت های عمومی و تخصصی زبان آموزان محترم خود اقدام به برگزاری مجموعه دوره‌هایی «جذاب، کاربردی و متنوع» نماید.

○ این دوره‌ها صرفاً برای زبان‌آموزان محترمی هست که فراگیر فعال کالج هستند و در دوره‌های ترمیک انگلیسی ترم جاری ثبت نام کرده‌اند. چنانچه هنوز موفق به ثبت‌نام در ترم ۱ پاییز نشده‌اید، تنها تا ساعت ۲۴ روز ۴ مهر فرصت دارید از حضور در این دوره‌ها بهره‌مند شوید.

○ بیشتر این دوره‌ها برای فراگیران ترم جاری بصورت "کاملا رایگان" برگزار می‌گردد.

○ این دوره‌ها بصورت منظم و به تناوب در طول ترم برگزار خواهد شد و برنامه زمان‌بندی برگزاری دوره‌ها به‌زودی از طریق کانال تلگرام اعلام خواهد شد.

دوره‌ها شامل:

• دوره‌های بحث آزاد (Free Discussion) برای تمامی سطوح بصورت مجزا (بصورت رایگان)

• کلاس‌های فیلم ️ (Movie) برای تمامی سطوح بصورت مجزا (بصورت رایگان)

• مرور نکات مهم گرامری هر کتاب (بصورت رایگان)

•  تور "مشهد گردی" به زبان انگلیسی ⬅️ برای تمامی سطوح

• کارگاه های Functional & Situational (مثلا نحوه آدرس دادن، نحوه پاسخگویی به تلفن و...) در فضاهای شبیه سازی شده به واقعیت ⬅️ برای تمامی سطوح

• دوره های تقویتی تک مهارتی ( تقویت مهارت های اصلی زبان Speaking، Writing، Reading، Listening)    برای تمامی سطوح

می‌باشد.

شرکت در این دوره‌های تکمیلی، اختیاری است ولی با توجه به ماهیت دوره‌ها، تنوع، فایده و تاثیر چشمگیر آنها در یادگیری زبان انگلیسی، شرکت در دوره‌ها توصیه می‌گردد.

منتظر اطلاعات تکمیلی و جزئیات بیشتر باشید.

Stay tuned...

با احترام