توجه1 : بازه ی انتخاب واحد از 18 دی لغایت 25 دی ماه می باشد!

توجه 2 : دانشجویانی که تمایل دارند دوره های تقویتی زبان انگلیسی را از سطح یک (E1)  شروع کنند، بدون شرکت در آزمون سطح بندی می توانند در کلاس ذکر شده ثبت نام کنند.

برای دریافت برنامه زمانی کلاس های ترم زمستان فایل اطلاعیه را دریافت نمایید.

دریافت اطلاعیه

** جهت مشاهده تقویم برگزاری کلاس ها و آیین نامه معاونت آموزشی در خصوص دوره های کالج اینجا را کلیک نمایید.

- جهت اطلاعات بیشتر در زمان اداری (شنبه تا چهارشنبه 8 الی 14) با شماره 38804336 تماس بگیرید.

ثبت نام دوره های تقويتی زبان، ويژه دانشجويانی که در تعيين سطح کتبی و مصاحبه شرکت نموده اند، از طريق پرتال دانشجويی آغاز شد؛ لطفا به موارد ذيل توجه بفرماييد:

o        کلاس ها در 6 سطح و به شرح ذيل تعريف شده است.

نام اختصاری

Advanced Writing

نگارش آكادميك

6

o         برگزاری دوره نگارش پيشرفته زبان انگليسي و آکادميک به ترم‌های آينده موکول شده است.

o             مهلت ثبت نام تا پايان روز سه‌شنبه 15 دی و شروع کلاس ها از 29 دی‌ماه خواهد بود.

o             مکان برگزاری کلاس‌ها دانشکده علوم ورزشی می باشد.

o             طول هر دوره 50 ساعت می باشد که به صورت 25 جلسه 2 ساعته برگزار خواهد شد.

o             افرادی که موفق به گذراندن دوره "متوسطه زبان انگليسی- 2 " گردند، از ارائه مدرک زبان برای دفاع لز پيشنهاده معاف خواهند بود.

o            ثبت نام از طريق پرتال انجام می شود، برای دريافت راهنمای ثبت نام به صفحه دوم اطلاعيه مراجعه فرماييد.

o             در صورت بروز مشکل در فرآيند انتخاب واحد، می توانيد در روزها و ساعات اداری (شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 13:30) با کارشناس کالج دانشگاه با شماره 38804336 تماس بگيريد.

راهنماي ثبت نام

دانشجويان دکتری ورودی 94 به بعد متقاضی شرکت در دوره هاي تقويتی زبان، مي توانند بر اساس راهنمای ذيل اقدام به ثبت نام نمايند. لطفا پيش از ثبت نام به موارد ذيل توجه فرماييد:

1.      مهلت ثبت نام تا پايان روز سه‌شنبه 15  دی و شروع کلاس ها از 29 دی‌ماه خواهد بود.

2.      پيش از اقدام به ثبت نام، در لينک انتخاب دوره آموزشی (سمت چپ و بالای پرتال دانشجويی)، دوره های تقويتی زبان دکتری را انتخاب نماييد.

3.      پيش از ثبت نام شهريه 000/100/1 ريال را واريز نماييد.

4.      برای پرداخت شهريه، در پرتال خود از مسير پرداخت الکترونيک/ دوره های فرعی کالج اقدام نماييد.

5.      برای ثبت نام، به منوی سمت راست و بخش  آموزشی/ انتخاب واحد   مراجعه نماييد.

6.      در صورتی که شهريه دوره را واريز نماييد، دوره تخصيص داده شده به جنابعالی نمايش داده می شود. بايد بر اساس جدول ذيل (که در ليست دروس ارائه شده ترم و در پرتال قابل رويت می باشد) نسبت به انتخاب گروه مورد نظر اقدام نموده و پس از درج شماره گروه در محل مشخص شده، انتخاب واحد را تکميل نماييد.

رديف

نام دوره

نام اختصاری

شماره گروه

زمان برگزاری

مقدماتی زبان انگليسی 1

روزهای زوج – ساعت 12 الی 14

2

مقدماتی زبان انگليسی 2

E 1

روزهای زوج – ساعت 12 الی 14

3

پيش متوسطه زبان انگليسی 1

P! 1

روزهای زوج – ساعت 14 الی 16

4

متوسطه زبان انگليسي- 2

I 2

روزهای فرد – ساعت 12 الی 14

7.      بر روی لينک تاييديه کليک کرده و از صحت انتخاب واحد اطمينان حاصل فرماييد.

8.      در صورت بروز مشکل در فرآيند انتخاب واحد، می توانيد در روزها و ساعات اداری (شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 13:30) با کارشناس کالج دانشگاه با شماره 38804336 تماس بگيريد.

انتخاب دوره ی سال تحصيلی 1395-1394 نيمسال دوم دوره فرعی

کالج دانشگاه فردوسی مشهد