همكاران و دانشجويان محترم متقاضي ثبت نام در بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون! در خصوص برنامه زماني ثبت نام در بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون و برگزاري دوره آموزشي به موارد ذيل توجه فرمايند:

• آخرين مهلت ثبت نام، تكميل مدارك و واريز وجه پايان وقت اداري شنبه 10 آذرماه مي باشد.
  • طبق مصوبات شوراي معاونت آموزشي دانشگاه صرفا از همكاري افرادي در برگزاري آزمون ها استفاده خواهد شد كه ثبت نام خود را در بانك كامل نموده (تكميل مدارك و واريز وجه) و در دوره آموزشي و آزمون پايان دوره شركت نمايند.
  • اولين دوره آموزشي به مدت 4 ساعت روز پنجشنبه 15 آذر ماه از ساعت 8 الي 12 برگزار خواهد شد و با توجه به تعداد ثبت نام كنندگان در مجموع به مدت حداقل 4 بار در روزهاي پنجشنبه تا پايان آذر ماه و اوايل دي ماه تكرار خواهد شد. بدين معني كه افراد ثبت نام كننده به گروه هايي تقسيم خواهند شد و بر اساس برنامه اعلامي كالج در يكي از دوره ها حضور خواهند يافت.
  • برنامه حضور همكاران محترم ثبت نام كننده در بانك از طريق اتوماسيون و سايت كالج دانشگاه، طي هفته آينده اعلام خواهد شد.
  • با توجه به بخش پرسش و پاسخ و آزمون پايان دوره، حضور در كل مدت دوره ضروري مي باشد.
  • چنانچه هر يك از همكاران تمايل به جابه جايي برنامه حضور خود در كلاس را داشته باشند، مي توانند پس از مشخص شدن برنامه كلاس ها، از طريق اتوماسيون و يا پست الكترونيك كالج ()، مراتب را به كارشناسان كالج اعلام نمايند تا در صورت امكان نسبت به جابه جايي برنامه حضور ايشان اقدام مقتضي صورت پذيرد.
  • محل برگزاري كلاس ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

لينک دسترسی به اطلاعيه شماره 1