قابل توجه دانشجويان پذيرفته شده در دوره هاي فرعي كالج دانشگاه (راهنماي انتخاب واحد)

كليه دانش پذيران دوره هاي فرعي ورودي سال 94، 95 و 96 مي توانند بر اساس راهنمای ذيل اقدام به انتخاب واحد نمايند. لطفا پيش از انتخاب واحد به موارد ذيل توجه فرماييد:

1. برای انتخاب واحد به پرتال خود مراجعه نماييد. در نوار خاکستری رنگ بالای صفحه پرتال، سمت چپ، بر روی گزينه انتخاب دوره آموزشی کليلک نموده و "دوره فرعی" را انتخاب نماييد
  2. - در منو آموزشی - گروه های درسی مجاز می توانید دروسی که از دوره فرعی به شما تخصیص داده شده است را مشاهده کنید
  3. پس از اطمینان از زمان و ظرفیت کلاس خود، در منوی پرداخت الکترونيک به حساب "دوره های فرعی کالج دانشگاه" مبلغ 2.500.000 ريال به صورت علی الحساب واريز نماييد.
  4. در منوی آموزشی بر روی انتخاب واحد کليک نموده و مشابه دوره رسمی خود با توجه به دروس ارائه شده ترم، دروس گذرانده شده، رعايت پيش نيازی، برنامه کلاسی و امتحان، اقدام به انتخاب واحد نماييد.

در صورت بروز مشکل در فرآيند انتخاب واحد، می توانيد با کارشناس کالج دانشگاه با شماره 38802388 تماس بگيريد

guide