shora

🔹جلسه شورای کالج

جلسه عمومی شورای مدیران کالج  های مختلف دانشگاه با مدیریت کالج به منظور استماع اقدامات انجام شده در حوزه پرداخت های مالی و هم اندیشی جهت رفع اشکالات موجود در واحدها، چهارشنبه ۶ دی در محل اتاق جلسات ساختمان آموزش با حضور روسای آموزش های آزاد دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر هادی اعظمی رئیس کالج دانشگاه ضمن سپاسگزاری از تلاش های همکاران فعال در واحد ها، اظهار امیدواری نمودند با برنامه های متنوعی که ستاد برای چالاکی و پویایی مجموعه کالج در حال تدوین  و اجرا دارد، بزودی شاهد جهش جدی در همه واحد های مختلف دانشگاه فردوسی مشهد با رویکرد دوره های متقاضی محور باشیم. سپس محمد تقی حمیدی کارشناس مسئول مدیریت مالی حوزه معاونت آموزشی به رویکرد مجموعه مالی جهت همراهی با کالج در سرعت بخشیدن همراه با انضباط مالی در پرداخت ها نهایتا در قالب دو هفته اشاره نمودند که برای اجرای این مهم گام های مهمی برداشته شده است. سپس خانم محرابی از کارشناسان حوزه مالی که زحمت بررسی کاربرگ های مالی کالج را بر عهده دارند، گزارشی از وضعیت درآمدی کالج در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با تفکیک واحد ها ارائه نمودند که برخی از دانشکده ها می بایست در روند خود تجدید نظر نمایند.
بررسی کاربرگ های رسیده و بازدید از مرکز آزمون های کالج از دیگر برنامه های نشست مفید شورای مدیران کالج  در روز آلوده هوای شهر مشهد بود.
چهار شنبه ۶ دی ماه۱۴۰۲
عکس از آقای فتحعلی زاده