آنچه امروز در تعیین جایگاه و اهمیت دانشگاه بیش از گذشته نقش کلیدی دارد، سرعت و توان پاسخگوئی دانشگاه نسبت به نیازهای به روز جامعه است. در دنیای کنونی همپائی و همراهی دانشگاه ها با تحولات و تغییرات سریع ضروریات و نیازهای جامعه انسانی، ایجاب می کند که دانشگاه ها ساز و کار لازم برای ایجاد حوزه های فناور و کاربردی، که مبدل دانش نظری به عرصه های عملی می باشند را فراهم آورند. از آنجا که سکان دار ترویج و گسترش تولیدات کاربردی در دانشگاه ها، عرصه آموزش است، لذا این مهم جزء رسالتهای سیاستگذاری در بخش آموزش عالی دانشگاهی خواهد بود و در این حوزه، کالج دانشگاه با مأموریت تأمین نیازهای آموزش عالی آزاد جامعه، سازمان‌ها و صنعت به انجام این رسالت در دانشگاه می پردازد.

کالج دانشگاه با بهره گیری از تمامی ظرفیت های علمی و عملی دانشگاه فردوسی تلاش دارد تا از طریق ایجاد فرصت برای دسترسی همه آحاد جامعه به آموزش عالی، ارتقاء و به روز رسانیِ دانشِ کاربردی همه بخشها، اعم از سازمانها، نهادها، صنایع، ادارات و نیز شهروندان گرامی را در صدر وظایف خود قرار دهد. از این رو با کمک اساتید و صاحب نظران داخل و خارج از دانشگاه و با مطالعه نیازها و دغدغه های جامعه یا بنا به خواست سازمانها و صنایع نسبت به تشکیل کمیته های کارشناسی و پس از آن طراحی و ارائه انواع آموزشها در قالب کارگاه، سمینار، همایشهای یک یا چند روزه و نیز دوره های کوتاه مدت یا بلند مدت اقدام می نماید. کالج دانشگاه فردوسی مشهد امید دارد تا از این رهگذر بتواند در به انجام رساندن یکی از وظایف سنگین دانشگاه در قبال جامعه جامه عمل پوشانده و در دسترسی همه آحاد جامعه در کسب آموزش عالی با رویکرد کاربردی گام مؤثری بردارد، انشاء ا... .