آزمون تعیین‌سطح کلاس‌های تقویتی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

آزمون تعیین سطح کلاس های تقویتی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

آزمون تعیین سطح کلاس های تقویتی زبان انگلیسی «ویژه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد»

ترم زمستان ۱۴۰۰

ویژگی های مهم کلاس ها:

عدم نیاز به ارائه مدارک آزمون های معتبر زبان انگلیسی جهت اخذ مجوز برای دفاع از پیشنهاده (پروپوزال)

آموزش اصولی تمامی مهارت های زبان انگلیسی بصورت «آنلاین» (امکان شرکت در کلاس ها از سراسر کشور)

تاکید ویژه بر آموزش دو مهارت زبانی آکادمیک مهم (Reading & Writing)

آزمون تعیین سطح فقط بصورت شفاهی و از طریق تماس تصویری در WhatsApp برگزار می گردد و در صورت ثبت نام، کارشناسان مرکز با شما تماس خواهند گرفت و زمان دقیق آزمون را به شما اعلام خواهند کرد.

لطفا شماره تلفن همراه خود را حتما در هنگام ثبت نام وارد نمایید.

نحوه ثبت نام: از طریق سایت

www.collegefum.ir

جهت ثبت نام، پس از ورود به سایت بر روی قسمت "ثبت نام ورودی جدید" کلیک نمایید و آزمون تعیین سطح کلاس های تقویتی زبان «مقطع دکتری» را انتخاب نموده و اقدام به ثبت نام نمایید.

آخرین مهلت ثبت نام در تعیین سطح: ۱۹ آذر

احمد آباد، بین رضا ۲۱ و ۲۳