قابل توجه ثبت نام کنندگان طرح "ارتقاء شايستگی مدرسان مدعو":

به اطلاع متقاضيانی که در طرح "ارتقاء شایستگی مدرسان مدعو" ثبت نام نموده اند می رساند، دومين دوره اين طرح از روز پنجشنبه 30 خردادماه در ساخمان کالج دانشگاه به نشانی احمدآباد- نبش رضای 23 (ساعت 8 الی 12) آغاز می‌شود. روزهای برگزاری هر جلسه پنجشنبه است که به مدت 4 هفته ادامه خواهد داشت.

از بين افرادی که اقدام به ثبت نام نموده اند، 35 نفر (با اولويت زمان ثبت نام) انتخاب و به ايشان پيامک تشکيل کلاس ارسال شده است؛ دريافت کنندگان اين پيامک در صورتی که آمادگی شرکت در کلاس را دارند، ضروری است حداکتر تا پايان روز يکشنبه 26 خرداد، يک پيام (email) حاوی نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره تماس به آدرس پست الکترونيکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمايند يا با تماس با شماره های 38802388 و 38804336 در روزهای شنبه و يکشنبه (بين ساعت 8 تا 13) حضور خود را در کلاس نهايی نمايند. بدیهی است چنانچه از بين افراد منتخب عده‌ای قادر به شرکت در کلاس نباشند، از ساير افراد ثبت نام کننده (مجددا با اولويت زمان ثبت نام) انتخاب و در خصوص حضور ايشان در کلاس هماهنگی لازم به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است با توجه به فشردگی برنامه های آموزشی و اجرايی اساتيد محترم دوره، به طور معمول تشکيل کلاس ها با فاصله های زمانی طولانی مدت انجام می‌شود اما تلاش بر اين است که تا پايان مهرماه حداقل دو دوره ديگر نيز در برنامه آموزشی کالج قرار گيرد؛ چنانچه اين مهم محقق نگردد، اسامی تمامی کسانی که در طرح مزبور ثبت نام نموده اما به دليل عدم تشکيل کلاس موفق به حضور در دوره نشده اند، به معاونت آموزشی ارسال می شودتا خللی در فرآيند همکاری ايشان با دانشگاه ايجاد نشود.

بديهی است در صورتی که تا پايان مهرماه به تعداد مکفی دوره برگزار شود مورد فوق منتفی و گزارش نهايی تشکيل کلاس ها و حضور و غياب متقاتضيان به معاونت آموزشی ارسال خواهد شد.

ضمنا لينک ثبت نام برای افرادی که تاکنون موفق به ثبت نام در اين دوره نشده اند، مجددا از روز شنبه 25 خرداد فعال خواهد شد (حداکثر به مدت 10 روز).

دروس دوره عبارتند از:

• طراحی و تکنولوژی آموزشی