اطلاعيه شماره 2 ثبت نام بانک مراقبان آزمون

همكاران و دانشجويان محترم متقاضي ثبت نام در بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون! در خصوص برنامه زماني ثبت نام در بانك اطلاعاتي مراقبان آزمون و برگزاري دوره آموزشي به موارد ذيل توجه فرمايند:

• آخرين مهلت ثبت نام، تكميل مدارك و واريز وجه پايان وقت اداري شنبه 10 آذرماه مي باشد.
  • طبق مصوبات شوراي معاونت آموزشي دانشگاه صرفا از همكاري افرادي در برگزاري آزمون ها استفاده خواهد شد كه ثبت نام خود را در بانك كامل نموده (تكميل مدارك و واريز وجه) و در دوره آموزشي و آزمون پايان دوره شركت نمايند.
  • اولين دوره آموزشي به مدت 4 ساعت روز پنجشنبه 15 آذر ماه از ساعت 8 الي 12 برگزار خواهد شد و با توجه به تعداد ثبت نام كنندگان در مجموع به مدت حداقل 4 بار در روزهاي پنجشنبه تا پايان آذر ماه و اوايل دي ماه تكرار خواهد شد. بدين معني كه افراد ثبت نام كننده به گروه هايي تقسيم خواهند شد و بر اساس برنامه اعلامي كالج در يكي از دوره ها حضور خواهند يافت.
  • برنامه حضور همكاران محترم ثبت نام كننده در بانك از طريق اتوماسيون و سايت كالج دانشگاه، طي هفته آينده اعلام خواهد شد.
  • با توجه به بخش پرسش و پاسخ و آزمون پايان دوره، حضور در كل مدت دوره ضروري مي باشد.
  • چنانچه هر يك از همكاران تمايل به جابه جايي برنامه حضور خود در كلاس را داشته باشند، مي توانند پس از مشخص شدن برنامه كلاس ها، از طريق اتوماسيون و يا پست الكترونيك كالج (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید )، مراتب را به كارشناسان كالج اعلام نمايند تا در صورت امكان نسبت به جابه جايي برنامه حضور ايشان اقدام مقتضي صورت پذيرد.
  • محل برگزاري كلاس ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

لينک دسترسی به اطلاعيه شماره 1