اطلاعیه برگزاری آزمون های TELP و شامل - اردیبهشت 1399

قابل توجه دانشجويان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

به استحضار می رساند با توجه به بحران بيماري كرونا و عدم برگزاری آزمون‌هاي زبان ويژه تحصيلات تكميلي، نگرانی هايی در خصوص فارغ التحصيلي و دفاع از پيشنهاده دانشجويان دكتري پيش آمده است. لذا بر اساس مصوبات شوراي مديران معاونت آموزشي دانشگاه، مقرر شده است دو آزمون “TELP” و “شامل” براي دانشجويان دكتري دانشگاه فردوسي كه در شرف دفاع پايان نامه و يا فرم پيشنهاده مي‌باشند، با تعداد محدود و با حفظ پروتکل‌های آموزشی- بهداشتی برگزار شود.

اولين دوره آزمون Telp در سال 1399، در روزهاي چهارشنبه 3 و پنجشنبه 4 ارديبهشت (از ساعت 8 لغايت 13، در دو نوبت و با فاصله زماني در بين دو نوبت براي ضدعفوني سيستم‌ها) و همچنين اولين دوره آزمون شامل در يك نوبت ساعت 15 لغايت 17 در روز چهارشنبه 3 ارديبهشت با ظرفيت محدود در محل سايت دانشکده علوم برگزار مي‌شود.

ثبت نام به صورت الکترونيک و از طريق سايت college.um.ac.ir انجام خواهد شد. (لینک مستقیم)

مهلت ثبت نام تا ساعت 12 ظهر روز يکشنبه 31 فروردين می باشد.

توجه:

• مجددا تاکيد می‎شود اين آزمون صرفا برای دانشجويان دکتری دانشگاه فردوسی که می بايست تا مهرماه از پايان نامه يا پيشنهاده خود دفاع نمايند برگزار خواهد شد و از شرکت ساير دانشجويان برای پرهيز از تجمع در آزمون، ممانعت به عمل خواهد آمد. اسکن و آپلود کارت دانشجويي در فرآيند ثبت نام الزامی می باشد.
  • ساير دانشجويان دانشگاه فردوسی و همچنين دانشجويان ساير دانشگاه‌ها که متقاضی شرکت در آزمون می‌باشند، می‌بايست نام و نام خانوادگی- کدملی- دانشگاه محل تحصيل- آزمون مورد نظر (telp يا شامل) و شماره دانشجويی خود را به شماره 983000805615 پيامک نمايند تا اسامی ايشان در ليست ذخيره قرار گيرد.