برنامه پنجمين دوره آموزشی اعضاي بانك مراقبان آزمون- 5 اردیبهشت 1398

لطفا در هنگام حضور در دوره به موارد ذيل توجه فرماييد:

• كلاس در روز پنجشنبه 5 اردیبهشت ماه برگزار مي شود. ضروري است كليه همكاران گرامي و دانشجويان محترم كه در طرح "باما" ثبت نام نموده اما تا به حال در دوره حاضر نشده اند، در اين جلسه شركت نمايند.
  • اين دوره آخرين کلاس در 6 ماهه نخست سال 98 می باشد. با توجه به شرايط پيش رو (فرارسيدن ماه مبارك رمضان، امتحانات پايان ترم و آغاز تابستان)، دوره آموزشي بعدي مهرماه برگزار خواهد شد.
  • محل برگزاري كلاس سالن اجتماعات دانشكده الهيات مي باشد.
  • مدت برگزاري دوره 4 ساعت و از ساعت 8 صبح لغايت 12:30 ظهر مي باشد.
  • لطفا به منظور حضور و غياب دوره، كارت پرسنلي و يا كارت دانشجويي به همراه داشته باشيد.
  • توصيه مي شود از ابتدا در جلسه حضور داشته باشيد.
  • در صورت نياز مي توانيد از طريق سيستم اتوماسيون، تلفن هاي داخلي 2388 (طراوت زارعي طوسي)، 4336 (پوريا نوزري) 2258 (جواد جهانگين) و پست الكترونيك كالج به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با كارشناسان كالج در تماس باشيد.