برنامه حضور در کلاس آموزشی اعضای بانک مراقبان آزمون

لطفا در هنگام حضور در دوره به موارد ذيل توجه فرماييد:

• کلاس در روزهای پنجشنبه 15 و 22 آذر و 6 دی ماه برگزار می گردد. ضروری است کليه همکاران گرامی و دانشجويان محترم که در طرح "باما" ثبت نام نموده اند بر اساس برنامه اعلام شده توسط کالج، در يکی از جلسات شرکت نمايند. برای دريافت برنامه بر روی لينک های ذيل صفحه کليک نماييد.
  • محل برگزاری کلاس سالن اجتماعات دانشکده الهيات می باشد.
  • مدت برگزاری دوره 4 ساعت و از ساعت 8 صبح لغايت 12 ظهر می باشد.
  • لطفا به منظور حضور و غياب دوره، کارت پرسنلی و يا کارت دانشجويی به همراه داشته باشيد.
  • با توجه به اينکه از مطالب ارائه شده، آزمون به عمل خواهد آمد، توصيه می شود از ابتدا در جلسه حضور داشته باشيد.
  • در صورت نياز می توانيد از طريق سيستم اتوماسيون، تلفن های داخلی 2388 (طراوت زارعی طوسی) و 4336 (پوريا نوزری) و پست الکترونيک کالج به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با کارشناسان کالج در تماس باشيد.

برنامه حضور 15 آذر                                                            برنامه حضور 22 آذر                                                            برنامه حضور 6 دی ماه