شنبه, 27 آبان 1396

دوره آموزشی تخصصی طراحی تمرین در رشته های ورزشی :

• آموزش و ارائه علوم مورد نیاز در هر رشته ورزشی با ویگژگیهای هر رشته
  • چگونگی طراحی تمرین در هر رشته ورزشی با ویژگیهای هر رشته
  • آشنایی با آزمونهای اختصاصی مربوط در هر رشته ورزشی

• فدراسیون ورزشی کشور
  • هیات ورزشی استان خراسان رضوی
  • مربیان رشته های ورزشی و باشگاه داران
  • ورزشکاران
  • دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی
  • دبیران ورزش آموزش و پرورش

تحصیلات مخاطبان : دیپلم و بالاتر

مشاغل مخاطبان:

• ورزشکار
  • مربی
  • مدیر باشگاه

پیشنیاز:مخاطبین با مدرک دیپلم باید اکثر دورس را در سطح پیش نیاز بگذرانند.

مدت کل دوره : 80 ساعت

باتوجه به متفتوت بودن تحصیلات رشته های مربیان و ورزشکاران ...معمولا این گروه از علم و آگاهی کافی در زمینه ورزش تخصصی خود ندارند و نیز این گروه علی رغم داشتن کارشناس یتربیت بدنی به دلیل عدم کارورزی و تجربه کافی و نیز نداشتن احاطه کافی به تمام علوم مربوط به ورزش در ارائه فن خود دچار مشکل می شوند و یا کارایی کافی ندارند و نیز از همه مهمتر باعث بروز آسیبها و یا صذمات جسمی و روانی فراوانی به بازیکنان و یا مراجعین به باشگاههای خود می شوند موارد ذکر شده در عدم موفیت های ورزشکاران و تیم ها و نتایج نه چندان رضایت بخش و نیز صدماتی ورزشکاران و تیمها به اثبات رسیده است . ایمن موضوع به ویژه در سطح عمومی به بانوان و آقایان و جوانانی که به باشگاههای ورزشی و بدنسازی مراجعه می کنندو حرکات اشتباه و رژیم هاو مکملهای گوناگون را دریافت میکنند،به شکل یک معضل در ورزش پدیدار شده است .لذا دوره مذکور با تمرکزو برتمامی نیازهای یک رشته ورزشی و علوم تخصصی و کاربردی آن در صدد است کاستی غلمی و عملی و مخاطبین را برطرف نموده و از تبعات باز آن بکاهد و نیز به سطح سلامت و فنون ورزشکاران بیافزاید .

و نیاز علمی را باتوجه به تمام ابعاد فیزیولوژیکی و رفتار حرکتی و رشد و روانشناسی و بیومکانیک ورزشها و آسیبهای خاص هر رشته و نیز شیوه های علمی در طراحی تمرین و استعدادیابی برطرف سازد.