دوشنبه, 03 مهر 1396

دوره آموزشی نرم افزار COMSOL Multiphysics

• توانایی بررسی عملکرد صنایع مختلف تولیدی و تعیین شرایط عملیاتی بهینه
  • کاربردی شدن آموزش های تئوری دانشگاهی
  • آشنایی دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی شیمی و مکانيک با نرم افزارهای نوین طراحی در مهندسی

• اساتید گروه های مهندسی شیمی، مکانیک و ...
  • کلیه دانشگاه ها و دانشجویان در سطح کشور

تحصيلات مخاطبان: دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی شیمی و مکانيک در تمام مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری

مشاغل مخاطبان: با توجه به ماهیت نرم افزار و جنبه تحقیقاتی بودن آن انتظار می رود بیشتر دانشجویان از این نرم افزار استقبال نمایند

پیشنیاز : گذراندن دروس اصلی انتقال جرم، انتقال حرارت، سیالات

مدت کل دوره : 15  ساعت

هدف از برگزاری این کلاس، آشنایی دانشجویان با نرم افزار تخصصی مهندسی مکانیک و شیمی می باشد. این نرم افزار قادر به شبیه سازی فرآیندهای شیمیایی و ادوات گوناگون مکانیکی و همچنین بدست آوردن توزیعات دما و غلظت در موارد مذکور می باشد. توسط این نرم افزار می توان حجم سیستم و ادوات موجود در آن را بررسی نمود و یا با دانستن حجم و خواص فیزیکی سیستم، موازنه جرم و انرژی را در مورد آن کنترل و بررسی قرار داد. علاوه بر آن می توان فرآیند را از لحاظ انتقال جرم، حرارت و سیالات تجزیه و تحلیل کرد.

با توجه به جدید بودن نرم افزار مذکور، نیاز مبرمی به آموزش این نرم افزار در میان دانشجویان مهندسی و حتی اساتید محترم احساس می گردد.

در این کلاس ابتدا به تبیین فرآیندهای موجود در صنایع پرداخته شده و سپس نحوه پیاده سازی آن ها در نرم افزار اجرا می شود. در خاتمه بررسی پارامترهای گوناگون از جمله عوامل عملیاتی بر روی فرآیند انجام خواهد گردید. پس از اتمام کلاس، از دانشجویان انتظار می رودکه بتواند فرآیندهای شیمیایی را شناخته قادر به بررسی کلیه متغیرهای موجود در آن باشند.