جمعه, 24 آذر 1396
مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

دوره تئوری و عملی اصول و مبانی کشت سلولهای انسانی و حیوانی :

• اهداف و استفاده از کشت سلول در مطالعات علمی و طرح های علمی و کاربردی
  • آشنایی با انواع سلول در محیط کشت
  • آشنایی با لوازم مصرفی و تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه کشت سلول
  • محاسبه و ساخت صحیح محلول های مورد نیاز برای کشت سلول ( بطور علمی و عملی)
  • انجام مراحل کشت سلول به طور کامل و به صورت عملی .( از ذوب کردن سلول فریز شده تا پاساژسلولی و فریزکردن سلولها )

• دانشجویان دانشگاههای کشور
  • محققین پژوهشکده ها
  • کارشناسان آزمایشگاه

تحصیلات مخاطبان :

• دانشجویان کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکترای حرفه ای
  • دکترای تخصصی
  • فارغ التحصیلان این مقاطع

مدت کل دوره : 16 ساعت

در این دوره شرکت کنندگان با کشت سلولهای مختلف جانوری آشنا میشوند.

همچنین با کاربردهای تکنیک کشت سلول در صنایع مربوطه و استفاده های تحقیقاتی آن آشنا می گردند.

در محیط آزمایشگاه و پیش از شروع کار کشت سلول ، ابتدا با دستگاههای موجود در آزمایشگاه کشت و پایه ی علمی شیوه ی کارکرد آنها آشنا شده ،سپس طبق کار کردن با هر دستگاه را به طور علمی و دقیق با حفظ نکات ایمنی مربوطه فرا خواهند گرفت .

شیوه استریل کردن صحیح لوازمی که در ارتباط با سلول ها خواهند بود نیز تدریس می شود .

روش محاسبه و ساخت محلول های مورد نیاز برای کشت سلول از جمله محیط کشت مناسب ، محلول های شستشوی سلولها و...بطور عملی و توسط کار آموز انجام خواهد شد .

تکنیک های کشت سلول از ابتدای امر یعنی خارج کردن سلولها از محیط مخصوص فریز تا کشت سلول ها و همچنین پاساژ سلولی و در نهایت روش فریز کردن سلولها به طور عملی انجام خواهد شد .