دوشنبه, 27 آذر 1396
مشاهده در قالب پی دی اف چاپ

 

دوره GMP و HACCP  در صنایع غذایی :

اهداف دوره :

  • بالا بردن سطح علمی و کاربردی دوره های کارشناسی
  • ایجاد ارتباط بیشتر بین دانشگاه و صنعت
  • ایجاد توانایی در فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد برای انجام مشاوره های صنعتی در قالب شرکت های خصوصی

مخاطبان :

  • کلیه فارغ التحصیلان کارشناسی صنایع غذایی
  • کلیه کارشناسان و مدیران واحدهای صنایع غذایی
  • کلیه مدیران اداری و اجرایی مربوطه به تصمیم گیری برای صنایع غذایی

تحصیلات مخاطبان :

  • کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکترا

مشاغل مخاطبان :

مسئولین فنی کارخانجات ،مدیران تولید،مدیران کنترل کیفیت ،مدیران عامل و ....واحدهای صنایع غذایی

پیشنیاز : گذراندن درس کنترل کیفیت در صنایع غذایی در مقطع کارشناسی

مدت کل دوره : 30 ساعت

چکیده دوره :

  • آموزش مبانی علمی و عملی روشهای تولید خوب ، GMP
  • آموزش مدیریت پیش گیرانه ثبت ، تجزیه و تحلیل و بکارگیری آن در هر محصول تولیدی صنایع غذایی برای رسیدن به تولید تظمین شده و مطمئن
  • آموزش نحوه استفاده از علوم مختلف و تلفیق آن با امور تجربی به منظور کاربردی کردن GMP و HACCP در جهت ارتباط با صنعت

 

بازدید ها : 810
 
کالج دانشگاه فردوسی مشهد
FERDOWSI UNIVERSITY