يكشنبه, 26 آذر 1396

دوره Analyse et explotation de methodes FLE (تحلیل متدهای آموزشی زبان فرانسه واستفاده ازآنها):

• تربیت مدرسان زبان فرانسه و آشنا ساختن آنها با انواع متدهای آموزشی زبان فرانسه و شیوه تحلیل و بررسی آنها
  • آماده سازی فارغ التحصیلان رشته زبان و ادبیات فرانسه و یا مترجمی زبان فرانسه برای ورود با عرصه اموزش این زبان و شروع به کار
  • آموزش به مدرسان تازه کار یا دوره ندیده در زمینه چگونگی به کارگیری متدهای آموزشی زبان فرانسه

• دانشگاه فردوسی / گروه زبان فرانسه
  • دانشگاه آزاد / گروه زبان فرانسه
  • کالج آذران / گروه زبان فرانسه
  • کانون زبان ایران / گروه زبان فرانسه
  • آموزشگاه زبان اوستا / گروه زبان فرانسه
  • سایر آموزشگاهها و دانشگاهها در مشهد و شهرهای خراسان

تحصیلات مخاطبان :

• کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • کلیه گرایشهای زبان فرانسه +کلیه فارغ التحصیلان دانشگاه که به زبان فرانسه تسلط کافی دارند.

مشاغل مخاطبان :

• مدرس زبان فرانسه
  • فارغ التحصیل دانشگاه در جستجوی تدریس فرانسه

پیشنیاز : گذران دوره اول (CECR) و یا ارائه گواهی معتبر این دوره که قبلا گذرانده شده باشد.

مدت کل دوره : 12 ساعت

دوره پیشنهادی به منظور تربیت نیروی متخصص و آماده به کار برای تدریس زبان فرانسه در سطوح مختلف طراحی شده است و هفتمین کارگاه از سری کارگاههای آموزشی است که به صورت متناوب ارائه می شوند.

متدهای آموزشی زبان فرانسه همراه با تئوریهای آموزشی و روانشناسی تحول یافته اند. در این کارگاه ضمن آشنایی با سیر تحولی متدهای آموزشی زبان فرانسه و ویژگی های هر دوره ، شیوه تحلیل متدهای اموزشی ارائه می شود.معرفی و تاکید بر تفاوت متدهایر جدید و چگونگی استفاده از آنها در کلاس درس نیز بخش دیگری از ابن کارگاه را به خود اختصاص می دهد.