يكشنبه, 26 آذر 1396

دوره تدریس گرامر به شیوه متفاوت :

• تربیت مدرس زبان فرانسه وارائه شیوه متفاوت برای تدریس گرامر
  • آماده ساری فارغ التحصیلان رشته زبان و ادبیات فرانسه و یا مترجمی زبان فرانسه برای ورود به عرصه آموزش این زبان و شروع به کار
  • آموزش به مدرسان تازه کار یا دوره ندیده در زمینه آموزش زبان فرانسه برای بکارگیری تکنیکهای مدرن در آموزش گرامر زبان فرانسه

• دانشگاه فردوسی / گروه زبان فرانسه
  • دانشگاه آزاد / گروه زبان فرانسه
  • کالج آذران / گروه زبان فرانسه
  • کانون زبان ایران / گروه زبان فرانسه
  • آموزشگاه اوستا / گروه زبان فرانسه
  • سایر آموزشگاهها و دانشگاهها در مشهد و شهرهای خراسان

تحصیلات مخاطبان :

• کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • کلیه گرایشهای زبان فرانسه + کلیه فارغ التحصیلان دانشگاه که به زبان فرانسه تسلط کافی دارند

پیشنیاز : گذراندن دوره اول (CECR) و یا ارائه گواهی معتبر این دوره که قبلا گذرانده شده باشد.

مدت کل دوره: 12 ساعت

دوره پیشنهادی به منظور تربیت نیروی متخصص و آماده به کار برای تدریس زبان فرانسه در سطوح مختلف طداحی شده است و ششمین کارگاه از سزی کارگاههای آموزشی است که به صورت متناوب ارائه می شوند .

مدرسان غالبا از روشهای سنتی برای آموزش گرامر در کلاس درس استفاده می کنند و کلاسهای زبان ، گرامر محور و اموزش گرامر ،معلم محور می شوند و در نتیجه بازدهی آن در تواناییهای ارتباطی زبان آموز کاهش می یابد. در روشهای مدرن آموزش زبان ، گرامر به شیوه های ضمنی و زبان آموز محور ارائه میگردد.بدین ترتیب تاثیر قابل توجهی در توانایی زبان آموز در بکارگیری گرامر در ارتباط به زبان خازجی دارد.

در این کارگاه ایمن شیوه های نوین ارائه میگردند.