جمعه, 24 آذر 1396

دوره آماده کردن واحد آموزشی زبان :

• تربیت مدرس زبان فرانسه و ارائه چگونگی آماده سازی کلاس درس
  • آماده سازی فارغ التحصیلان رشته زبان و ادبیات فرانسه و یا مترجمی زبان فرانسه برای ورود به عرصه آموزش این زبان و شروع به کار
  • آموزش به مدرسان تازه کار یا دوره ندیده در زمینه الفبای کلاس درس زبان و چگونه آماده کردن یک دوره و نیز محتوای کلاس درس

• دانشگاه فردوسی / گروه زبان فرانسه
  • دانشگاه آزاد / گروه زبان فرانسه
  • کالج آذران / گروه زبان فرانسه
  • کانون زبان ایران / گروه زبان فرانسه
  • آموزشگاه اوستا / گروه زبان فرانسه
  • سایر آموزشگاهها و دانشگاهها در مشهد و شهرهای خراسان

تحصیلات مخاطبان :

• کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • کلیه گرایشهای زبان فرانسه + کلیه فارغ التحصیلان دانشگاه که به زبان فرانسه تسلط کافی دارند

مشاغل مخاطبان :

• مدرس زبان فرانسه
  • فارغ التحصیل دانشگاه در جستجوی تدریس زبان فرانسه

پیشنیاز : گذراندن دوره اول و یا ارائه گواهی معتبر این دوره که قبلا گذرانده شده باشد.

مدت کل دوره : 12 ساعت

دوره پیشنهادی به منظور تربیت نیروی متخصص و آماده به کار برای تدریس زبان فرانسه در سطوح مختلف طراحی شده است و هفتمین کارگاه از سری کارگاههای آموزشی است که به صورت متناوب ارائه می شوند.

بازدهی هر کلا س به چگونگی آماده کردن آن بستگی دارد. در این کارگاه موارد لازم برای تشکیل یک دوره آموزشی زبان ، اهداف ،نیازها ،طرح کلی دوره و نیز چگونگی انتخاب محتوای هر جلسه درس ارئه می شوند . در آموزش زبان اهداف گوناگونی در نظر گرفته می شوند که تشخیص آنها در برگزاری موثر کلاس درس نقش بسزایی دارد.محتوای کلی هر دوره و محتوای جزئی هر درس و هر جلسه با توجه به نیازها و اهداف زبانی (که خود شامل گرامر ، آواشناسی ،املا و ...می شود )و اهداف ارتباطی ، اجتماعی و غیره تعیین می شود . هدف این کارگاهها آشنا کردن شرکت کنندگان با جزییات و اهمیت این اهدا فو نیازها و ارتباط آنها با کلاس درس می باشد.