دوشنبه, 27 آذر 1396

دوره مباحث اصلی کنترل پروژه :

• فراگيري برخي از ابزارهاي مديريت و کنترل پروژه
  • آشنايي با استاندارد PMBOK
  • آشنايي با مفاهيم مديريت و کنترل پروژه

• کليه واحدهاي صنعتي و توليدي
  • كليه سازمان‌ها و ادارات دولتي
  • استانداري، فرمانداري، شهرداري‌ها و سازمان‌هاي وابسته

تحصيلات مخاطبان: كارشناسي، كارشناسي ارشد، دكتري

مشاغل مخاطبان: مديران و كارشناسان سازمان‌ها

مدت کل دوره : 16 ساعت

کشور ما يک کشور در حال توسعه بوده و پروژه‌هاي مختلفي در آن در حال اجرا است. حجم ريالي و ارزي اين پروژه‌ها نيز قابل توجه است. از اين روست که توجه علمي به مباحث مديريت پروژه نوين براي اجراي موفقيت آميز پروژه‌ها اهميت بسيار زيادي دارد.

انجمن مديريت پروژه (PMI) به عنوان يكي از معتبرترين ارگان‌هاي تخصصي در زمينه مديريت پروژه، استاندارد و راهنمايي تحت عنوان پيكره‌ي دانش مديريت پروژه (PMBOK) منتشر ساخته است. امروزه استاندارد PMBOKيك يك استاندارد جهاني بالفعل مديريت پروژه به شمار مي‌رود. از ويژگي‌هاي منحصربه فرد اين استاندارد، مي‌توان به مقبوليت عمومي، جامعيت و قابليت پياده‌سازي آن در رشته‌هاي مختلف اشاره كرد.

در اين دوره تلاش خواهد شد تا ابتدا مديران و كارشناسان با مفاهيم و حوزه‌هاي مديريت پروژه آشنا گردند و سپس همراه با مثال‌هاي متعدد و کاربردي، مراحل و ابزارهاي مديريت پروژه براساس استاندارد PMBOK به طور مبسوط تشريح مي‌گردند.

در پايان اين دوره شركت‌كنندگان علاوه بر آشنايي با مفاهيم مديريت پروژه، قادر خواهند بود:

• تهيه ساختار شكست كار
  • تدوين فهرست فعاليت‌ها، بسته‌هاي كاري و فهرست مسوليت‌ها