پنجشنبه, 30 دی 1395

برگزاری دوره تربیت ممتحن آزمون

به منظور تکمیل کادر ممتحنان، مرکز آزمون بین المللی زبان فرانسه دانشگاه فردوسی با همکاری مدیریت مرکزی آزمونها و CIEP دوره تربیت ممتحن آزمون برگزار می کند. این دوره مختص مدرسان زبان فرانسه می باشد که تسلط کامل به زبان فرانسه داشته باشند (حداقل سطح زبانی مورد قبول B2 می باشد).

جهت اطلاع از شرایط ثبت نام و تقویم دوره، مشخصات خود را به آدرس ایمیل مرکز آزمون( آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید ) ارسال نمایید و یا با دفتر مرکز آزمون به شماره مستقیم     38805262 تماس بگیرید.

اعلام تقویم زمانی برگزاری آزمونهای DELF   و DALF در دانشگاه فردوسی

قابل توجه علاقمندان به شرکت در آزمون های بین المللی زبان فرانسه DELF-DALF. تقویم قطعی آزمونها شامل زمان دقیق برگزاری آزمون (کتبی و شفاهی) و زمان ثبت نامها اعلام شده است. در سال 1396، دانشگاه فردوسی در دو نوبت خرداد ماه و شهریور ماه آزمونها را برگزار خواهد کرد.

جهت اطلاعات بیشتر به بخش تقویم آزمون مراجعه کنید.

افتتاح مرکز برگزاری آزمون های DELF   و DALF در دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد موفق به اخذ مجوز برگزاری آزمون های بین المللی DELF و DALF گردیده است. در حال حاضر، این دانشگاه یکی از مراکز برگزار کننده این آزمونها در دنیا می باشد. برگزاری این آزمون ها بر عهده کالج دانشگاه فردوسی مشهد بوده و دفتر این مرکز واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی است. این مرکز آماده برگزاری آزمون از سال 2017 می باشد.

انتشار دستاوردهای سی ساله DALF و DELFدر مجله مرکز بین المللی مطالعات آموزشی (CIEP)

نشریه خبری CIEP در ماه آوریل سال 2015 به DELF و DALF اختصاص داده شد. در این مجله به موضوعاتی چون دستاورد های سی ساله این آزمونها طی سالهای 1985- 2015، سطوح مختاف آزمون ها ، بررسی موضوعات آنها، اقدامات کیفی ، اهداف اجتماعی و منابع مرتبط با این دانشنامه ها پرداخته شده است. با مراجعه به آدرس اینترنتی زیر میتوانید این مجله را دانلود کنید.