شنبه, 28 مهر 1397

IMG 20180902 080451 991

طرح ارتقای "شايستگی‎های آموزشی" دانشجويان دکتری

توسعه حرفه‌ای دانشجویان دکتری یعنی فرایند رسمی و غیررسمی بهسازی و آماده‌سازی مستمر برای پذیرش نقش‌های مختلف در آينده، امری ضروری است. یکی از مؤلفه‌های توسعه حرفه‌ای، کسب قابلیت‌ها و صلاحیت‌های حرفه‌ای در فرایند تدریس است.
معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در راستای افزايش توان اشتغال پذيری دانشجويان دکتری اين دانشگاه و آشنايی ايشان با شيوه‎های تدريس و مديريت کلاس، دوره‎های "ارتقای شايستگی‎های آموزشی دانشجويان دکتری" را طراحی و برگزار می‎کند. اين دوره‎ها توسط کالج دانشگاه برگزار می‎شود.

ويژگی‎های دوره ارتقای شايستگی‎های آموزشی دانشجويان دکتری

معرفی دوره: اين دوره‎ها در قالب يک بسته آموزشی شامل 3 درس 2 واحدی می‎باشد که به صورت کارگاهی ارائه می‎شود.

مخاطبان دوره: کليه دانشجویان دکتری دانشگاه فردوسی می‎توانند در اين دوره شرکت نمايند.

هزینه شرکت در دوره: هزينه شرکت در هر درس از دوره، 4.000.000 ریال می‎باشد. پس از واريز شهريه امكان استرداد آن نخواهد بود.

محل برگزاری دوره: با توجه به شرايط هر درس، دوره در محل ساختمان کالج واقع در نبش رضای 23 و يا در محل پرديس دانشگاه برگزار خواهد شد.

شرايط معافيت از پرداخت شهريه: شرکت در دوره‌های آموزشی برای دانشجویان رتبه 1 که آزمون جامع را با موفقيت سپری کرده‎اند و یا در طرح خوشه‌بندی شهاب دانشگاه در خوشه یک قرار گرفته‌اند، رایگان می‎باشد.

دروس دوره:
- آشنايی با روش‎های تدريس
- سنجش و ارزشيابی آموزشی
- روانشناسی تربيتی

گواهينامه پايان دوره: گواهینامه پایان دوره آموزشی صرفاً برای فراگیرانی صادر می‌شود که موفق به گذراندن 6 واحد (هر3 درس) شوند. این گواهينامه در پایان دوره آموزشی با امضای معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد اعطا خواهد شد.

شيوه ثبت نام: از طريق سايت کالج دانشگاه، منوی ثبت نام الکترونيک (جهت ثبت نام کليک کنيد).