شنبه, 28 مهر 1397

تذکرات مهم درباره‌ تاريخ و نحوه ثبت نام از داوطلبان متقاضي شركت در آزمون‌ توانسنجی دفاتر ارائه دهنده خدمات شهر سازی و کارشناس بازدید

منتخب سال 1397

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شرکت در آزمون توانسنجی شهرسازی و کارشناس بازدید شهریور ماه 1397 می رساند كه ثبت نام در اين آزمون منحصراً به صورت اينترنتي از طريق سايت دانشگاه فردوسی مشهد از روز شنبه مورخ 1397/06/03 آغاز و به مدت 6 روز تا روز پنج شنبه مورخ 1397/06/08 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه شرايط و ضوابط عمومی و اختصاصي آزمون و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز نسبت به ثبت‌نام در آزمون فوق اقدام نمايند.

تذکر مهم: در آزمون بازدید صرفاً آقایان حق شرکت دارند و افرادای که متقاضی آزمون بازدید می باشند می بایست در آزمون توانسنجی شهرسازی هم الزاماً شرکت نمایند. بدیهی است در صورت قبولی در آزمون توانسنجی، اوراق آزمون بازدید تصحیح خواهد شد. بدین معنی که در صورت قبول نشدن در آزمون توانسنجی، قبولی در آزمون بازدید کان لم یکن می باشد. درضمن زمان آزمون عملی بازدید پس از اعلام نتایج متعاقباً اعلام خواهد شد.

الف-شرایط ثبت نام در آزمون:

شرایط عمومی:

1- تابعیت اصلی ایران.

2- اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام.

3- التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه و عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان‌ها و گروه‌های غیرقانونی یا هواداری از آن‌ها.

4-داشتن سلامت جسمی و روانی و توانایی برای انجام کار دفاتر پیشخوان شهرسازی.

5- داشتن کارت پایان خدمت وظیفه و یا معافیت از خدمت برای آقایان.

6- نداشتن سابقه محکومیت کیفری و ارائه سجل کیفری پس قبولی در آزمون و انجام مراحل گزینش.

7-عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان‌گردان.

شرایط اختصاصی:

مطابق تبصره 2 ذیل ماده 4 آئین نامه انظباطی و اجرایی دفاتر ارائه دهنده خدمات شهرسازی (ویرایش سوم) حداقل مدرک کاربران کارشناسی (لیسانس) دارای مدارک مرتبط (شهرسازی، جغرافیا برنامه ریزی شهری، معماری و عمران و سایر رشته های مرتبط وفق دستور العملهای ابلاغی) می باشد. مدارک بالاتر از لیسانس در صورتی پذیرفته می شود که در مقطع لیسانس دارای رشته مرتبط باشند. بدیهی است پس از آزمون در زمان اعلام قبولی و بررسی مدارک و عدم تطابق رشته تحصیلی حتی در صورت قبولی در آزمون توکن برای کاربر صادر نخواهد گردید و قبولی وی کان لم یکن می باشد و حق هرگونه اعتراضی را از خود سلب می نماید. لازم به توضیح است مسئولیت صحت و سقم اطلاعات ثبت شده در تقاضانامه به عهده داوطلب است. بنابراین کسانی که شرایط لازم برای شرکت در آزمون را ندارند، باید از ثبت‌نام در آزمون خودداری نمایند، در غیر این صورت در مراحل بعدی حذف خواهند شد.

ب-زمان آزمون:

آزمون توانسنجی برای خواهران و برادران در روز جمعه ساعت 9 صبح تاریخ 1397/06/16 و آزمون بازدید ویژه آقایان در بعد از ظهر همان روز ساعت 15 برگزار می شود. آزمون بصورت تستی برگزار خواهد شد و ساعت دقیق و محل آزمون در کارت ورود به جلسه متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد. کارت آزمون سه روز قبل از برگزاری آزمون در تاریخ 1397/06/13 بر روی سایت قرار خواهد گرفت.

ج- مدارک مورد نیاز:

1. تکمیل تقاضانامه اینترنتی (لازم به توضیح است ثبت نام منحصراً به صورت الكترونيكي و صرفاً از طریق سایت دانشگاه فردوسی مشهد در بازه زمانی اعلام شده صورت می پذیرد و هیچ تقاضای ثبت نام خارج از زمان مذکور پذیرفته نمی شود. در پايان ثبت‌نام به هر يك از داوطلبان كد رهگيري ارائه خواهد شد كه داوطلبان لازم است تا پايان كليه مراحل آزمون اين كد را نزد خود نگهداري نمايند.

2. پرداخت هزینه ثبت نام به ازای آزمون توانسنجی شهرسازی مبلغ 250.000 (دویست و پنجاه هزار ریال) و آزمون بازدید ویژه آقایان مبلغ 250.000 (دویست و پنجاه هزار ریال) می باشد. پرداخت هزینه از طريق پايگاه ثبت نام دانشگاه فردوسی در مراحل ثبت نام صورت می پذیرد و لازم به توضیح می باشد در هیچ شرایطی هزینه ثبت نام مسترد نخواهد شد.

3. فايل عكس اسكن شده: داوطلب مي‌بايست يك قطعه عكس پرسنلي خود را ابعاد 4 * 3 كه در سال جاري گرفته شده باشد (عكس تمام رخ) و فقط بايد با فرمت JPG و حداکثر اندازه عكس اسكن شده 400*300 پيكسل و حداقل 300 * 200 باشد. تصوير داوطلب بايد واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لكه باشد و حجم فايل ذخيره شده عكس نبايد از 70 كيلو بايت بيشتر باشد و حاشيه‌هاي زايد عكس اسكن شده بايد حذف و حتي الامكان عكس، رنگي و داراي زمينه سفيد باشد.

تبصره1- عكس خواهران بايد با حجاب و صورت كامل آنان مشخص باشد.

تبصره2- درصورت ارسال عكس غير معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شركت در آزمون از وي سلب مي‌گردد.

د- مواد آزمون:

آزمون توانسجی دفاتر ارائه دهنده خدمات شهرسازی و کارشناس بازید از مباحث قانون شهرداری ها و کلیه قوانین موضوعه و مرتبط با مسائل شهری، مصوبات شورای اسلامی شهر، جزوه ضوابط و مقررات شهرسازی و سایر منابع و نحوه محاسبات شهرسازی و درآمدی پرونده های شهرسازی شهرداری مشهد می باشد. آزمون بصورت تستی و به پاسخ های غلط نمره منفی تعلق می گیرد.

ملاحظات مهم :

قبول شدگان پس از آزمون و ارائه نمودن تاییدهای لازم (تاییدیه تحصیلی، سجل کیفری، تاییدهای حوزه های نظارتی، گزینش و...) توکن واگذار می شود اعتبار رمز عبور (توکن) اختصاص یافته به نیروهای قبول شده در آزمون و شاغل در دفاتر 4 ساله می باشد.

تذکر مهم: کلیه افرادی در آزمون های قبل بصورت مشروط پذیرفته شده اند در صورت شرکت نکردن و یا قبول نشدن در آزمون توکن مسدود و ادامه فعالیت مقدرو نمی باشد.

برگزاری مجددکلیه آزمون های فوق در دوره های بعدی براساس نیازسنجی و به تشخیص کمیته راهبری خواهد بود.

® اینجانب موارد فوق را مطالعه و متعهد هستم دارای شرایط مذکور جهت شرکت در آزمون توانسنجی شهرسازی می باشم.

® اینجانب موارد فوق را مطالعه و متعهد هستم دارای شرایط مذکور جهت شرکت در آزمون کارشناس بازديد می باشم.

جهت پيگيری درخواست، تکميل ثبت نام و ارسال مدارک کليک کنيد

دريافت کارت ورود به جلسه