سه شنبه, 03 مرداد 1396

مهلت ثبت نام برای يکروز (25 تير) تمديد شد، اين مهلت مجددا تمديد نمی گردد.

توجه:

داوطلب می بایست حتما دارای مدرک تحصیلی مرتبط باشد و شرایط احراز مدارک پس از آزمون اعتبار سنجی می گردد. بدیهی است داوطلبینی که با رشته غیر مرتبط در آزمون شرکت نمایند حتی در صورت قبولی کان لم یکن تلقی می گردد به استثنا افرادی که دارای گواهینامه ضوابط و مقررات شهرسازی و شرایط مربوطه می باشند.

مطالب بالا را مطالعه نموده و از آن آگاهی دارم (برای ثبت نام کليک کنيد)

راهنمای ثبت نام:

آقايان متقاضی آزمون کارشناسی بازديد الزاما می بايست در آزمون توانسنجی نيز شرکت نمايند (شرکت در هردو آزمون الزامی است و بديهی است سطح نمره قبولی آزمون توانسنجی برای کارشناسان بازديد با درصد کمتری لحاظ خواهد شد).

متقاضيان شرکت در آزمون بازديد، در صورت انتخاب گزينه آزمون توانسنجی، منوی آزمون بازديد برای ايشان فعال می گردد.

توجه: پس از پايان مرحله سوم و واريز وجه، ثبت نام شما نهایی شده و نام شما به عنوان متقاضی شرکت در آزمون ثبت می گردد.

مرحله اول- ورود به صفحه ثبت نام

tavansanji 1