چهارشنبه, 01 آذر 1396

DELF-DALF زمان برگزاری آزمون های بین المللی زبان فرانسه

در دانشگاه فردوسی مشهد اعلام شد

زمان دقیق برگزاری و تاریخ ثبت نام آزمون های DELF-DALF   در سال 96 براساس تقویم مدیریت مرکزی این آزمونها در ایران اعلام شده است. بر اساس برنامه زمانی اعلام شده، کالج دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از مراکز بین المللی برگزاری آزمون های زبان فرانسه، برای اولین بار در خرداد ماه 1396 امتحانات DELF و DALF را برگزار خواهد نمود.

اولین دوره این آزمون ها در تاریخ 19 و 20 خرداد ماه در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد. متقاقضیان می توانند از تاریخ 96/01/26 لغایت 96/02/28 جهت تبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مرکز آزمون بین المللی زبان فرانسه دانشگاه فردوسی از پاییز 1395 فعالیت خود را آغاز نموده است و زیر نظر کالج دانشگاه از سال جدید میلادی (2017) مجاز به برگزاری آزمونهای DELF و DALF می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر به صفحه مربوط به آزمون های DELF-DALF در سایت رسمی کالج دانشگاه فردوسی مراجعه نمایید.