سه شنبه, 03 مرداد 1396

برای دریافت کارت "آزمون توانسنجی و بازدید دفاتر پیشخوان شهرداری" بصورت الکترونیکی بر روی لينک زير کليک نماييد:

• پرينت كارت شركت در آزمون و همراه داشتن آن به انضمام اصل كارت ملي و يا شناسنامه عكس دار براي شركت در آزمون الزامي مي باشد.
  • همراه داشتن هرگونه وسيله ارتباطي، الكترونيكي و محاسباتي (از قبيل تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، پيجر و ...) در جلسه آزمون خلاف ضوابط است و با داوطلب به عنوان متخلف برخورد خواهد شد.
  • صرفا به همره داشتن ماشين حساب ساده مجاز مي باشد.
  • آزمون به صورت جزوه باز مي باشد، لذا از آوردن هرگونه وسايل اضافي از جمله كيف دستي، ساك دستي، و … در جلسه آزمون خودداري شود و جزوه در حد لزوم و قابل حمل استفاده شود. بديهي است از آوردن هرگونه وسايل اضافي ممانعت به عمل خواهد آمد.
  • تاكيد مي گردد هر داوطلب صرفا حق استفاده از جزوات خود را دارد و هرگونه تبادل جزوه به منزله تقلب و با داوطلب متخلف وفق ضوابط برخورد خواهد شد.
  • آزمون به صورت تستي برگزار و پاسخنامه داوطلبان به صورت الكترونيكي تصحيح مي گردد و به همراه داشتن مداد نرم مشكي براي پاسخگويي الزامي است.
  • حضور داوطلب نيم ساعت قبل از شروع فرآيند آزمون در حوزه امتحاني الزاميست. درب حوزه امتحاني راس ساعت 7:45 بسته خواهد شد و فرآيند برگزاري راس ساعت 8 آغاز مي گردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درب سالن هاي امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.
  • اثر انگشت و محل امضاء بر روي كارت شركت در آزمون حتما بايد توسط داوطلب در جلسه امتحان تكميل گردد.
  • رعايت شئونات اسلامي و حجاب براي بانوان الزامي است.
  • آزمون نمره منفي دارد.
  • محل برگزاري آزمون دانشكده مهندسي مي باشد.